Виберіть навчально-практичний центр...
Професії, які можна здобути
Державний навчальний заклад «Львівське вище професійне училище харчових технологій» є закладом освіти другого (базового) рівня професійної (професійно-технічної) освіти, що здійснює первинну професійну підготовку кваліфікованих, конкурентоспроможних робітників за професіями хлібопекарського і кондитерського напряму, громадського харчування, сфери послуг, а також загальних професій для всіх галузей економіки. Заклад також проводить професійно-технічне навчання, підвищення кваліфікації та перепідготовку осіб з числа незайнятого населення, задовольняючи потреби ринку праці міста та області.
В училищі функціонують два навчально-практичні центри за основними напрямами підготовки. Учні забезпечуються безкоштовним проживанням у гуртожитку та стипендією до 1250 грн. Виробнича практика проходить на підприємствах. Безпечне освітнє середовище гарантується наявністю найпростішого укриття.
Строки та вартість навчання
На базі 9 класів
Пекар; кондитер
3 роки 9 місяців
Пекар 4 розряду; кондитер 5 розряду
Безкоштовно
Після закінчення навчання випускники отримують свідоцтво про здобуття повної загальної середьої освіти, а також диплом кваліфікованого робітника
Кухар; офіціант
3 роки
Кухар 4 розряду; офіціант 3 розряду
Безкоштовно
Після закінчення навчання випускники отримують свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти, а також диплом кваліфікованого робітника
Кухар; кондитер
3 роки 5 місяців
Кухар 4 розряду; кондитер 4 розряду
Безкоштовно
Після закінчення навчання випускники отримують свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти, а також диплом кваліфікованого робітника
На базі 11 класів
Пекар; кондитер
1 рік 9 місяців
Пекар 5 розряду; кондитер 3 розряду
Безкоштовно
Після закінчення навчання випускники отримують диплом кваліфікованого робітника
Кухар; майстер ресторанного господарства
1 рік 5 місяців
Кухар 4 розряду; майстер ресторанного обслуговування 4 розряду
Безкоштовно
Після закінчення навчання випускники отримують диплом кваліфікованого робітника
Галерея
Професії, які можна здобути
Навчально-практичний пекарський центр був створений 27.10. 2007 року, який став результатом міжнародної співпраці між училищем і компанією IFT GmbH Товариство з відновлення (Херенберг, Німеччина) за сприяння фонду Роберта Боша "Покращення професійно-практичної освіти в Україні".
Головною метою є реалізація завдань щодо вдосконалення практичної підготовки здобувачів освіти та дорослого населення, впровадження в освітній процес новітніх виробничих технологій із застосуванням сучасного обладнання, інструментів і матеріалів, а також стажування майстрів виробничого навчання та викладачів спецдисциплін.
На базі НПЦ проводимо майстер-класи, тренінги, семінари-практикуми з питань впровадження в освітній процес новітніх технологій, а також проводимо перепідготовку незайнятого населення та внутрішньопереміщених осіб.
Строки та вартість навчання
Перепідготовка
Кондитер
6 місяців
Кондитер 3 розряду
В залежності від кількості учнів у групі
Після закінчення навчання слухачі отримують свідоцтво про здобуття робітничої кваліфікації
Підвищення кваліфікації
Кондитер
5 місяців
Кондитер 4 розряду
В залежності від кількості учнів у групі
Після закінчення навчання слухачі отримують свідоцтво про здобуття робітничої кваліфікації
Кондитер
4 місяці
Кондитер 5 розряду
В залежності від кількості учнів у групі
Після закінчення навчання слухачі отримують свідоцтво про здобуття робітничої кваліфікації
Галерея
Професії, які можна здобути
Навчально-практичний центр інноваційних харчових технологій "FOOD INNOVATIONS" відкрито у грудні 2023 р.
Центр оснащений сучасним обладнанням, що надає можливості здійснювати підготовку, перепідготовку, підвищення кваліфікації кухарів, кондитерів.
На базі центру проводимо лабораторно-практичні заняття з професії "Кухар", "Кондитер"; організовуємо майстер-класи; провели воркшопи з використання та експлуатації новітнього обладнання; організовуємо гастрозустрічі із відомими шеф-кухарями та шеф-кондитерами.
Плануємо запровадити короткострокове навчання за затребуваними компетенціями для дорослого населення, внутрішньопереміщених осіб та осіб з особливими потребами.